3. DAN: nedelja, 15.10. 2017 – Soon-to-be Ophelia survivorsČeprav nam ni do pisanja bloga in bi ga najraje, v stilu profesorja Graha, črtale s seznama opravil, smo se odločile, da bomo, kot odgovorni mladi odrasli opravile našo dolžnost.
So here it goes…
Današnji dan se je začel z vzpodbudno novico o bližajočem se orkanu, imenovanem OPHELIA. Svoj poslednji dan smo se odločile preživeti na obali, v mestecu Cobh. 


Tam smo se po ozkih, strmih uličicah povzpele do veličastne katedrale, kjer smo prisostvovale maši in molile za naša (najverjetneje) prekratka življenja. Pozneje nas je pot zapeljala do muzeja o Titaniku, katerga zadnji postanek je bil prav v tem mestu. Tam so nam bila dodeljena imena resničnih potnikov, katerih usodo so nam razkrili šele po koncu poučne in zanimive predstavitve. 


Sestradane smo si takoj za tem privoščile visoko kaloričen obrok, ter nadaljevale pot do živalskega rezervata Fota. Pozitivno so nas presenetile prosto živeče živali na širnih površinah. Sicer so se nam zaradi slabega vremena večinoma poskrile, a kljub temu smo imele čast opazovati hranjenje gepardov (which included flying chunks of chicken). Po dolgem in poučnem dnevu smo se utrujene vrnile v Cork in ob dragi kavi prišle do zaključka…bog nam pomagaj!Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

13.DAN: sreda, 25.10.2017 - "Postla, postla, postla"

POSLEDNJI BLOG

14. & 15. DAN: četrtek in petek, 26. & 27.10.2017 - Grenko sladko slovo