5. DAN: torek, 17.10.2017 – Izgubile smo Vido

V zgodnjih jutranjih urah smo se še vedno pretresene in travmatizirane od vseh grozot, ki smo jih doživele prejšnji dan, pogumno odpravile na delo, vsaka v svojo ambulanto. Vse nas je pričakal topel sprejem, razen Eve, katero so še preden je stopila čez prag odslovili. No malo resnosti... odslovili so jo zardai izpada elektrike. V nasprotju z njo, so v Tinkarini kliniki improvizirali in uporabili svečke.


 Šele, ko smo se vrnile s prakse, smo opazile, da Vide ni med nami, saj je, ko smo še druge sladko spale, spakirala kovčke ter nas pustila na milost in nemilost prof. Kolarjevi (joke😆)... No pa, da ne bo kakšnih napačnih domnev, Vida je odšla, ker bo opravljala prakso v nekoliko bolj oddaljenem kraju (independent woman). Edina, ki je brez zapletov začela z prakso je bila Sara.


Medtem, ko smo dijakinje garale, si je profesorica privoščila sprehod po mestecu, imenovanem Cahir. Po napornem dnevu (za vse razen za Evo), smo pojedle "italijansko" kosilo ter začele s planiranjem večernega izhoda.


Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

13.DAN: sreda, 25.10.2017 - "Postla, postla, postla"

POSLEDNJI BLOG

14. & 15. DAN: četrtek in petek, 26. & 27.10.2017 - Grenko sladko slovo