6. DAN: sreda, 18.10.2017 – Evin "produktivni" dan

Tako kot vam pove naslov, Eva tudi danes ni šla na prakso, saj so na njeni kliniki še vedno brez elektrike.

Tudi pri Tinkari vztrajajo na svečkah. Kljub temu so opravili nekaj osnovnih pregledov in poslušali predstavitev nove naprave za analizo krvi.

Medtem so pri Sari opravili anastomozo debelega in tankega črevesja, izpulili ter spolirali nekaj zob ter požrešnemu psu odstranili za pest kovancev. 


 Zanimiv in rahlo depresiven dan je imela tudi Vida. Zakaj depresiven se sprašujete? Zjutraj jih je namreč pričakala žalostna vest, da je mačka, ki je bila hospitalizirana na kliniki, ponoči poginila. Kot da to še ni bilo dovolj, sta sledili še dve evtanaziji in operacija tumorja, vendar pa se zavedamo, da so tudi takšni dnevi del našega poklica.
Zamorjenemu delovnem dnevu navkljub, je dan zaključila s prijetno peko mafinov z veterinarko in njeno družino.
 
Medtem, ko smo se me učile takih in drugačnih stvari in je Eva "produktivno" izkoriščala prost dan, si je prof. Kolarjeva ogledovala našo bodočo nastanitev a.k.a. ZAPOR.Po koncu napornega delovnega in raziskovalnega dneva nam je Eva (not so useless) prinesla okusno pico. Ko smo potešile našo lakoto, nas je kar poneslo na popoldansko "siesto", sedaj pa spočite in rdečih lic pišemo blog, za katerega ne vemo kdaj bo dostopen javnosti, saj je prišlo do izpada interneta.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

13.DAN: sreda, 25.10.2017 - "Postla, postla, postla"

POSLEDNJI BLOG

14. & 15. DAN: četrtek in petek, 26. & 27.10.2017 - Grenko sladko slovo